Inmiddels ben ik mijn hele kamer beetje bij beetje aan het opkappen. Door het toevoegen van eigengemaakte dingen, opgeknapte spullen of nieuwe spulletjes die ik niet kon laten liggen, ontstaan er nieuwe hoekjes en zo ook een gezellige kamer. Ik laat je een hoekje zien die ik onlangs heb veranderd.

Ik ben gek op sterren, vind het heelal mega interessant en laat ik nou net afgelopen zondag op de Swanmarket in Rotterdam zijn geweest. Op de swanmarket staan startende, creatieve ondernemers met handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items. Zo stond er ook een stand van Psdre ( klik hier voor haar instagram) met hele leuke, handgemaakte items. Met veel wereldkaarten ingelijst, zelfgemaakte items van wereldkaarten, vintage wereldbollen en zo vond ik ook de sterrenkaart van de noordelijke hemel. Onwijs gaaf. Wat het nóg leuker maakt is dat de sterrenkaart uit een atlas komt uit 1967. Er hangt een kaartje aan zodat je precies kan zien waar de kaart vandaan komt.

Samen met een spiegel (binnenkort een DIY met deze spiegel), zelfgemaakte wandhanger, de sterrenkaart en een oude europakaart uit een oude atlas uit 1960 heb ik mijn muur een beetje veranderd. Van een hart met heel veel foto’s naar een  wat rustigere, maar gezelligere muur.

Processed with VSCO with hb1 preset

Naamloos-1 0202
before – after

foto-14-11-17-22-02-18.jpgLandkaart europa // oude atlas 1960

Processed with VSCO with hb1 preset

foto-14-11-17-02-40-43.jpgNoordelijke hemel // oude atlas 1967 // Dre

Processed with VSCO with hb1 presetSpiegel Kwantum // binnenkort DIY met deze spiegel

Processed with VSCO with hb1 presetzelfgemaakte wandhanger

Nu alleen nog de muur verven (waarschijnlijk groen) en dan is de makeover helemaal compleet. Ik heb mijn spiegel opgepimpt, hou mijn blog in de gaten voor een leuke DIY!

Liefs,
Lieke