In home inspiration laat ik verschillende interieur inspiraties zien in een stijl die mij erg aanspreekt. Met verschillende thema’s laat ik zien wat bijvoorbeeld kleur, hout of planten met je interieur kunnen doen. Handig voor als je kamer of huis wilt veranderen of gewoon toe bent aan een dosis inspiratie. 

De manier waarop je een ruimte inricht doet veel met de sfeer die er hangt, vind ik altijd. Zo kunnen kaarsjes en lampjes een ruimte al snel knusser en gezelliger maken. Een grote ruimte indelen is vaak erg lastig, omdat het moeilijk in te schatten is of bepaalde meubels en producten goed bij elkaar zullen passen. Pinterest kan je daar vaak goed bij helpen; zo kan je een kijkje nemen in andere huizen om inspiratie op te doen en kijken of je het wel écht zo mooi vindt, zo’n houten vloer.

Ik laat je dit keer mijn gevonden inspiratie zien met hout in je interieur. Ik ben een groot fan van hout in huis; in meubels of als vloer. Het geeft de ruimte veel warmte en knusheid (is dat een woord?).

Houten meubels:

 

 

Houten vloer

 

 

Houten kastjes:

 

alle beelden van: Pinterest

Nog niet genoeg inspiratie?  neem een kijkje op mijn pinterest!

Liefs,
Lieke

cropped-cropped-logo3-321.jpg

Altijd op de hoogte blijven van mijn blog? Volg mij via Facebook of Instagram