.. de zomer. Officieel is het dan nog geen zomer, maar het weer voelt wel heerlijk zomers aan. Ik ben met deze spulletjes in ieder geval al helemaal klaar voor de zomer! 

Rieten mand – Dille en Kamille // Shirtje – Bershka // Slippers – H&M //  Tas – Susan Bijl // Zonnebril – Komono Lulu // Plantje – Gekregen // Flow magazine // Rugzak – Vintage

 

Rieten mand – Het geeft mij gelijk een heerlijk frans gevoel, zo’n rietenmandje. Lekker struinen over de marktjes in Frankrijk, ik krijg er gelijk al zin in!!

Shirtje – Dit gezellige, kleurrijke shirtje zal ik veel dragen met het warme weer. Een heerlijk luchtig stofje met een leuk printje.

Slippers – Heerlijke instappertjes. Helaas heb ik ze wel even moeten inlopen, maar zodra je dit hebt gedaan zitten ze prima en zijn het heerlijke makkelijke schoenen.

Tas – In Rotterdam zie je ze overal; de tassen van Susan Bijl. Ik vind ze geweldig! De tassen zijn super stevig en kunnen dus aardig wat gewicht hebben.  Mijn tas heeft de opvallende kleuren groen en oranje. Met zo’n tas mag je best opvallen, toch? :)

Zonnebril – Sinds kort heb ik deze zonnebril van Komono (lulu) een super stevige en leuke bril.

Plantje – Hoé leuk is dit plantje. Helemaal fijn als je niet zo handig bent met planten (ik vergeet mijn planten namelijk ook  wel eens). Het plantje hoef je eens in de zoveel tijd maar een heel klein beetje water te geven en het dopje kan op het flesje blijven. Heel weinig verzorging en heel leuk, dus; win win! Je ziet de laatste tijd steeds vaker terraniums, gaaf!!

Flow – Ik lees eigenlijk al heel lang de Flow. Mijn favoriete blad, het leest heerlijk weg en ik vind dat ze altijd over hele herkenbare dingen schrijven. Ook het meer tot rust kunnen komen en momentjes voor jezelf besteden ze veel aandacht aan.

Rugzak – Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke rugzak waar ook nog eens genoeg in kon. Tadaa! Na United Wardrobe te hebben afgestruind ben ik deze rugzak tegen gekomen.

Ringen – En als laatste mijn favoriete ringetjes (aller tijden). Gister kocht ik het rechter ringetje erbij (allemaal van het merkje Xzota)

 

Liefs,
Lieke